ROGAM Dordrecht en Truck & Trailer Groep Rijnmond

Naast het officiële Mercedes-Benz dealerschap voor verkoop, service en onderdelen, zijn we in 2015 gestart met de Truck & Trailer Groep Rijnmond. Truck & Trailer Groep Rijnmond (TTGR) is één van de vier partners die de landelijke organisatie Truck & Trailer Groep Nederland vertegenwoordigd voor Zuid-West Nederland.

Truck & Trailer Groep Rijnmond - Parts

Voor de ondernemingen die in eigen beheer reparatie en onderhoud aan het eigen wagenpark of aan het wagenpark van derden verzorgen, kunnen onze medewerkers deskundig adviseren en ondersteunen voor de levering van verschillende merken universele onderdelen. U bent van harte welkom! Voor meer informatie, klik hier

Truck en Trailer Groep Nederland

Truck en Trailer Groep Nederland is opgericht in 2012 en is niet meer weg te denken uit de wereld van transport en logistiek. Truck & Trailer Groep is inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier van trailers van de merken Kögel, VéDéCar, Fruehauf, Rojo, Kässbohrer en Talson.

De verkoop van trailers wordt in Nederland verzorgd door vier autonome partners, Truck & Trailer Groep Rijnmond (ROGAM), Truck & Trailer Groep Zwolle, Truck & Trailer Groep Beverwijk en Truck & Trailer Groep Waalwijk. Naast de verkoop van trailers zijn de Truck & Trailer Groep partners de leverancier van Truck en Trailer onderdelen in Nederland. Truck & Trailer Groep Rijnmond, vertegenwoordigt door ROGAM, verspreid naast onderdelen aan de eigen groep ook aan zelf sleutelende transporteurs en garagisten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meerdere routediensten die tweemaal per dag beleveren.

 

Truck & Trailer Groep Rijnmond Team:

   

Wilco van Houdenhoven

Bedrijfsleider

Tel: 06 - 23 04 10 04

Email:


     
 

Brian Vos

Accountmanager Trailers

Tel: 06 - 51 17 26 00

Email:   

 

Cees Herrebrugh

Occasions Manager Bedrijfswagens

Tel: 06 - 51 05 39 91

Email:

 
     

Maico Veen

Service Adviseur Junior
Tel: 078 - 63 24 188
Email: