Over ons


ROGAM Dordrecht is een merkonafhankelijke One-Stop Shop voor transport- en MKB ondernemers. U kunt bij ons terecht voor universele bestel- en vrachtwagenservice, trailerverkoop en service, verkoop van gebruikte bestelwagens, vrachtwagens en trailers maar ook voor bestel- en vrachtwagenverhuur. Al jarenlang bedienen wij onze klanten vanuit de vestiging ROGAM Dordrecht. Sinds de zomer van 2016 hebben we een nieuwe thuisbasis. Op de Olivijn 500 (Bedrijventerrein Dordtse Kil III) zijn we als bestelwagen- en truckspecialist ruimer behuisd en bieden we een aanzienlijk breder dienstenpakket.

 

Onze Visie

Onze visie op het transport van de toekomst: bij transportondernemers staat efficiency centraal. Tijdige leveringen zijn het sleutelwoord. Mede daardoor zie je dat transportondernemers steeds meer zoeken naar een One-Stop-Shop voor bestelwagens en trucks. Bij zo’n One-Stop-Shop partner hebben ze één aanspreekpunt, niet alleen voor verkoop, maar ook voor service, tijdelijke inzet van voertuigen etc. Bij ROGAM Dordrecht en Truck en Truck & Trailer Groep Rijnmond zijn ze dan aan het juiste adres.

Ruim 10 jaar hebben we vanuit onze servicevestiging aan de Nijverheidsstraat in Dordrecht de service en reparatie van bestelwagens en trucks verzorgd. Tegelijkertijd ontwikkelden we nieuwe activiteiten om transportondernemers een nog completer dienstenpakket te kunnen bieden. Zo zijn we gestart met de verkoop en service van trailers en met de levering van onderdelen voor alle merken bedrijfswagens en trailers. Ook bieden we short-lease oplossingen voor ondernemers die tijdelijk extra vervoerscapaciteit nodig hebben. Deze nieuwe, niet merkgebonden activiteiten hebben we nu samengebracht in een prachtig pand aan de Olivijn 500 (Bedrijventerrein Dordtse Kil III) in Dordrecht.

 

Verkoop van gebruikte bestel- en vrachtwagens

ROGAM is sterk in nieuwe bestelwagens en trucks, daarop ruilen we vaak interessante voertuigen in. Bij ROGAM Dordrecht hebben we een groot buitenterrein waar deze modellen perfect tot hun recht komen. Transportondernemers kunnen voor het veelzijdige aanbod zeker bij ons terecht

 

Logische match: ROGAM en Truck en Trailer Groep Rijnmond.

Met de toevoeging van de activiteiten van Truck en Trailer Groep Rijnmond geven we ons dienstenpakket een belangrijke extra impuls. Dit zelfstandige bedrijf, onderdeel van ROGAM Groep, vertegenwoordigt Truck & Trailer Groep Nederland voor Zuid West Nederland, met nadruk op het Rijnmond gebied en importeert en vertegenwoordigt onder meer de trailermerken Kögel, Taslon, Freuhauf, Rojo en VéDéCar. Met 4 grote Nederlandse bedrijfswagendealers als aandeelhouder, bieden we een landelijk netwerk met bijna 30 servicevestigingen. Zo houden we onze klanten mobiel en zijn we in staat om optimaal in te spelen op hun transportbehoeften.

 
Universele bestel- en vrachtwagen en trailer service

Bij ROGAM Dordrecht verzorgen we al jaren reparatie en onderhoud aan verschillende merken vrachtwagens en daar zijn nu bestelwagens en trailers bijgekomen. Onze focus ligt bij bestelwagens en vrachtwagens vooral op voertuigen die geen fabrieksgarantie meer hebben. Voor deze voertuigen bieden we gerichte onderhouds- en reparatieplannen tegen concurrerende prijzen. Transportondernemers kunnen bij ons terecht voor vrachtwagens, trucks en trailers en voor specialistische zaken zoals transportkoeling, laadklepservice, hydrauliek en alle wettelijke keuringen.

 

Onderdelen van topkwaliteit voor alle merken

Ook transportondernemingen die in eigen beheer reparaties en onderhoud uitvoeren aan het eigen wagenpark of aan dat van derden, zijn bij ROGAM Dordrecht en Truck en Trailer Groep Rijnmond aan het goede adres, Wij adviseren niet alleen, we ondersteunen deze bedrijven ook bij de levering van universele bedrijfswagen- en traileronderdelen voor uiteenlopende merken. Onze service komt desgewenst zelfs aan d de deur. We leveren onderdelen via onze eigen, betrouwbare bezorgdienst. En dat tegen scherpe tarieven.

 

Verhuur van bestel- en vrachtwagens

We werken nauw samen met onze partner Autoverhuur Rijnmond onder het motto ‘flexibiliteit’. Dat betekent dat we voor alles en iedereen passend vervoer aanbieden: van personenwagen, kleine bestelauto, luxe 9-persoonsbus en verhuiswagen voor B rijbewijs (18m3) tot en met een vrachtwagen voor C rijbewijs en een Mercedes-Benz Actros Trekker. We hebben een wagenpark van meer dan 200 voertuigen en verhuren voor één dag of voor langere tijd (shortlease). Alles kan bij Autoverhuur Rijnmond.
Flexibiliteit betekent ook dat wij dag en nacht klaar staan voor klanten. En dat al sinds 1987 voor zowel de zakelijke markt als privébestuurders.
Met zorgeloze mobiliteit spelen we in op uw vervoersbehoeften en – wensen.

 

Financiering, leasing en verzekering

Het plaatje is hiermee compleet. Want om de advisering van uw wagenpark compleet te maken, bieden wij vanzelfsprekend ook maatwerk op het gebied van financiering op leasing van uw wagenpark, desgewenst in combinatie met een verzekering die eveneens is afgestemd op uw bedrijfsvoering.

 

Truck & Trailer Groep Rijnmond Team:

   

Wilco van Houdenhoven

Bedrijfsleider

Tel: 06 - 23 04 10 04

Email:


     
 

Brian Vos

Accountmanager Trailers

Tel: 06 - 51 17 26 00

Email:   

Cees Herrebrugh

Occasions Manager Bedrijfsleider

Tel: 06 - 51 05 39 91

Email:

 
     

Maico Veen

Service Adviseur Junior
Tel: 078 - 63 24 188
Email: